09 Oktober 2008

Betul betul betul


Masa raya hari tu.. balik la kampung.. ada 2 org anak buahku.. asik duk cakap menda ni jer..

"Betul betul betul!!!"

Pastu bapak aku pon join sama..

Puas duk pikir dalam hati.. apa kebendanya tu..

Rupa-rupanya citer Upin dan Ipin.. miahahaha..




"Betul betul betulllll!!!!!"




Some clips of Upin dan Ipin:

http://www.metacafe.com/watch/847750/upin_dan_ipin_esok_puase_very_cute_must_see/

http://video.aol.com/video-detail/ipin-dan-upin-episod-5-dan-6-spesel-raya/131330330



Kalau nak download suara Upin Ipin ni untuk nak jadi sms / ringtone.. nah download:

http://www.savefile.com/files/1831308 atau

http://www.4shared.com/file/66285417/3e55a80e/UpinIpin.html

4 ulasan:

  1. betul betul bettul....titer pn minat si comey berdua tu..kalau anak buah hasra yang kembar tu.."utul...tul..tul"

    p/s: nk ringtone tu, tapi knp tak leh nk download? :-( ada cara lain tak?

    BalasPadam
  2. ptut la.

    ni ha budak ofis pon sibuk masing2 dok download citer tu ngan ringtone dia sekali :)

    betoi! betoi! betoi!!

    BalasPadam
  3. ada sesapa yg xbole download drp 4shared hosting ke.. nanti sy akan sediakan alternate link.. nampak mcm laku je lagu upin ipin ni.. tul kan.. betol betol betollll..

    BalasPadam